Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، تحرک و جابه‌جایی یکی از نیازهای اساسی انسان در فعالیت‌های فردی و اجتماعی می‌باشد؛ در مقابل، این جابه‌جایی که در بخش دیگر حمل‌ونقل نام دارد نیازمند امنیت و امکانات کافی است تا از هرگونه مخاطره‌ای برای انسان به‌ویژه جان او جلوگیری کند.

در همین راستا مخاطبان فارس‌من با ایجاد مطالبه‌گری با عنوان «اصلاح و بهسازی جاده ناایمن عسلویه به فیروزآباد» خواستار پیگیری در این باره شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از جاده‌های پرحادثه استان همین جاده جم به فیروزآباد است که سالانه تصادف‌های بسیاری در آن اتفاق می‌افتد.(برای خواندن بیشتر اینجا کلیک کنید.)

اصلاح سرعت مجاز در جاده جم - فیروزآباد

عبدالکریم اخترشناس مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: جاده جم به فیروزآباد یکی از مسیرهای ترانزیتی کشور است که تنها حدود ۳۰ کیلومتر آن در حوزه استان بوشهر قرار دارد. 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر افزود: بیشترین خرابی‌های این جاده نیز در حوزه استان فارس می‌باشد.

وی عنوان کرد: برای اصلاح و بهسازی قسمت بوشهر این جاده نیز مطالعاتی صورت گرفته و با هماهنگی منطقه انرژی پارس ۲۷۰ میلیارد تومان برای ترمیم آن مصوب شده است.

اخترشناس گفت: جدای از این اقدامات در کمیسیون ایمنی استان نیز با هماهنگی با پلیس راهور در پی اصلاح سرعت مجاز تردد در آن هستیم تا از بروز تصادفات جلوگیری کنیم.

تأمین اعتبار جاده جم - فیروزآباد انجام می‌شود

در قسمت دیگری نیز استاندار بوشهر در این باره اظهار نظر کرد. احمد محمدی‌زاده استاندار بوشهر در نشست بررسی طرح‌های عمرانی شهرستان جم با تاکید بر لزوم رفع نقاط حادثه‌خیز در محورهای ارتباطی استان گفت: باید از همه ظرفیت‌ها برای تسریع در تکمیل بزرگراه جم - فیروزآباد استفاده شود.

استاندار بوشهر افزود: بهبود وضعیت تردد بین استان‌های بوشهر و فارس را به صورت ویژه در دستور کار داریم؛ در این راستا مسیر جم - فیروزآباد به عنوان یکی از محورهای مهم محسوب می‌شود و از پرترددترین مسیرهای ارتباطی بین استان‌های بوشهر و فارس محسوب می‌شود.

وی از تلاش ویژه برای تسریع در تکمیل بزرگراه جم - فیروزآباد خبر داد و گفت: تلاش و پیگیری لازم را برای تأمین اعتبار و سایر پشتیبانی‌ها برای تسریع در تکمیل بزرگراه جم - فیروزآباد خواهیم داشت.

صاحب‌نظران حمل‌و‌نقل را کلید توسعه اقتصادی و رکن زیربنایی اقتصاد کشورها می‌دانند چرا که فعالیت‌های اقتصادی ماننو تولید، توزیع و تجارت به شدت به شبکه‌های حمل‌و‌نقل وابسته است.

در قسمت دیگر در بُعد اجتماعی، مردم نیز برای جا‌به‌جا شدن بین محل کار و سکونت و دیگر اقدامات به حمل‌و‌نقل نیازمندند در همین‌ راستا نباید توسعه و ایمن‌سازی مقوله‌ی به این مهمی پشت‌گوش انداخته شود و یا حتی با تأخیر صورت پذیرد.

در بحث دیگر ما شاهد تصادفات و از دست رفتن هم‌وطنان خود در این جاده و دیگر جاده‌‌های کشور هستیم که با مصوب کردن مبالغ مناسب همچنین تأمین اعتبار آن‌ها این مهم به سرانجام برسد.

از یک‌سو ما شاهد حداقلی‌ شدن بروز تصادفات خواهیم بود و از سوی دیگر در جهت رشد کیفیا زندگی مردم گامی برداشته خواهد شد که امیدواریم هرچه سریع‌تر فکری به حال جاده‌هایی که نیازمند به مرمت و بهسازی دارند همچین حادثه‌خیز شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من بوشهر جاده فیروزآباد جم احمد محمدی زاده ایمنی اصلاح و بهسازی تصادف جاده جم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۶۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت

 مهدی عباس‌پور گفت: این اعتبار برای ساخت بندهای خاکی و حفظ و هدایت و افزایش زمان تمرکز رواناب‌ها و طرحهای آبخیزداری و آبخوان داری و تعویض شبکه فرسوده آب شرب در این شهرستان هزینه می شود.

وی اضافه کرد: از این میزان ۱۰۰ میلیارد ریال برای ساخت بندهای خاکی و سه هزار مترمکعب توری سنگی (گابیون) در راستای باز بودن چشمه‌ها و افزایش زمان تمرکز رواناب‌ها هزینه خواهد شد.

گابیون بندی رودخانه روشی بسیار کارآمد در ایجاد استحکام در بستر رودخانه است که از گذشته در مصر باستان رواج داشته و امروزه در دنیا اما به شکل مدرن مورد استفاده قرار می گیرد. در این راستا دیواره هایی با ترکیب سیم مفتول پر شده از قلوه سنگ ایجاد می شود و موجب جلوگیری از هدررفت روانابها می شود.

فرماندار خواف گفت: با توجه به فرسودگی شبکه آب در برخی از نقاط شهری و روستایی این شهرستان، ۱۰۰ میلیارد ریال از این اعتبار برای تعویض شبکه آب شرب هزینه می شود.

عباس‌پور افزود: در راستای تاکید استاندار خراسان رضوی مبنی بر توسعه پایدار شهرستانهای دارای ظرفیت صنعتی و معدنی و با پیگیریهای انجام شده از محل اعتبارات ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن در سال ۱۴۰۲، نزدیک به ۴۷۰ میلیارد ریال در مرحله نخست به شهرستان خواف تخصیص یافت.

وی ادامه داد: این اعتبار بنا بر نیازسنجی انجام شده و ضرورت های شهرستان خواف در حوزه های راه، آب شرب ، بهداشت و درمان ،محیط زیست و امداد و نجات تخصیص یافته است.

فرماندار خواف پیش از این گفته بود: بر اساس قانون، شرکتهای معدنی باید هشت تا ۱۵ درصد سود حاصل از درآمد فعالیتهای معدنی خود را در طول سال به خزانه دولت واریز کنند تا این سود، صرف توسعه زیرساختهای منطقه و کشور شود، ولی این مبلغ تاکنون به استانها تخصیص داده نمی شد که با پیگیریهای دولت سیزدهم برای نخستین بار بخشی از اعتبارات حاصل از ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن به توسعه زیرساختهای خواف تخصیص یافت.

مجتمع سنگ‌ آهن سنگان خواف با بیش از یک میلیارد تن ذخیره یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ‌ آهن در جهان و تامین‌کننده خوراک اولیه برای تولید ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵ میلیون تن گندله و پنج میلیون تن سنگ‌ آهن در ایران است.

مجموعه کانسارهای سنگان با ۳۰ درصد ذخایر سنگ‌ آهن کشور در گستره‌ای به طول ۲۲ کیلومتر و عرض ۱۰ کیلومتر در ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، ۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر خواف و ۱۸ کیلومتری شمال شرقی سنگان در جنوب شرقی خراسان رضوی و نزدیک مرز افغانستان قرار دارد.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • خودروهای خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در آب های استان بوشهر توقیف شد
  • توقیف خودرو‌های خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در استان بوشهر
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • فیروزآباد قهرمان رقابت های فوتسال فرهنگیان فارس
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • فیروزآباد با ۱۰۴ میلی متر پیشتاز بارندگی اخیر فارس
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج