Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، با وجود اعلام امیر حسین قاضی زاده رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد در فروردین امسال همچنان این موضوع با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه است.

*همه مشمولان این قانون تا پایان سال استخدام می‌شوند

قاضی زاده پیش از این به رسانه‌ها گفته بود: «دولت طبق قانون تا پایان برنامه ششم توسعه باید همه فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد را استخدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس تفاهم صورت گرفته با سازمان اداری و استخدامی ۱۷ هزار ظرفیت شغلی برای این افراد ایجاد شده است. سال گذشته ۵۷ هزار ایثارگر در دستگاه‌های اجرایی تبدیل وضعیت شدند و مراحل استخدام هفت هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد در حال انجام است و ۱۰ هزار نفر نیز در سال جاری استخدام می‌شوند.»

اما گویا این موضوع با مشکلاتی مواجه شده و فرزندان این عزیزان همچنان چشم به راه اجرای قانون هستند. پیش از این نیز در اسفند سال گذشته رئیس بنیاد شهید با صحبت در خصوص این موضوع گفته بود: «قوانین خوبی برای استخدام فرزندان شاهد و جانبازان ۷۰ درصد وضع می‌شود، اما در اجرا برخی از این قوانین دچار چالش هستند.» 

*بلاتکلیفی مشمولان این قانون از اجرای آن

تعدادی از فرزندان شاهد و جانباز بالای ۷۰ درصد در بخش فارس من خبرگزاری فارس از اجرا نشدن این قانون گله کرده و خواستار پیگیری شده‌اند. در این درخواست آمده: «ما فرزندان شهدا و ایثارگران ۷۰ درصد تیرماه ۱۴۰۰ در آزمون ویژه استخدامی بند ج ماده ۸۷ شرکت نموده و تمام مراحل گزینش و ... را با قبولی پشت سر گذاشتیم که حدود یکسال از تاریخ برگزاری آزمون می‌گذرد که سازمان برنامه و بودجه به علت عدم تامین اعتبار از شروع به کار ما جلوگیری می‌کند و این امر باعث بلاتکلیفی ما شده است.

این مهم در صورتی است که قبل از برگزاری آزمون اعتبار تخصیص پیدا می‌کند که مجوز برگزاری آزمون استخدامی داده شود. ولی سازمان برنامه از این امر سرباز زده و باعث مشکلات عدیده‌ای برای فرزندان شهدا و ایثارگران ۷۰ درصد شده است.»

*تأمین نشدن اعتبار، علت اصلی اجرا نشدن قانون استخدامی

در همین خصوص سردار حسن‌زاده، مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید در پاسخ به پیگیری خبرگزاری فارس گفت: ما از سال اول تصویب این قانون به طور جدی پیگیر اجرای آن بوده‌ایم؛ تا اینکه بالاخره در سال آخر دولت قبل، مجوزی از سوی رئیس جمهور وقت برای به‌کارگیری ۱۲ هزار نفر از مشمولین این قانون اخذ شد.

وی افزود: به دلیل تامین اعتبار رونوشتی از همان مجوز به رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه نیز ارسال شد. همچنین با پیگیری‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور در تاریخ ۱۲ تیر ۱۴۰۰ آزمون مربوطه توسط سازمان سنجش آموزش برگزار و حدود ۷ هزار نفر در ۴۷ دستگاه پذیرفته شدند.

مدیرکل اشتغال بنیاد با بیان اینکه به دلیل تامین نشدن اعتبار توسط سازمان برنامه و بودجه این افراد هنوز توسط دستگاه‌ها دعوت به کار نشده‌اند، ادامه داد: تاکنون ۶ فقره نامه از طرف معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه ارسال و درخواست تامین اعتبار شده است که تا این لحظه بی‌پاسخ مانده و کماکان موضوع در دست پیگیری است.

همچنین دو فقره مکاتبه با رئیس جمهور و مکاتبه‌ای نیز با معاون حقوقی رئیس جمهور در همین خصوص انجام گرفته که به سازمان برنامه و بودجه نیز ابلاغ شده است. وظیفه تامین اعتبار طبق قانون بر عهده سازمان برنامه و بودجه می‌باشد که پس از تامین اعتبار همه عزیزان به‌کارگیری خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال فرزندان شهدا کارآفرینی جانبازان سازمان برنامه و بودجه فرزندان شهدا تامین اعتبار بنیاد شهید رئیس جمهور هزار نفر ۷۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۳۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با اشاره به فرآیند برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی گفت: در واقع جهاددانشگاهی آزمون کتبی را برگزار می‌کند و مابقی مراحل مصاحبه، گزینش و اعمال امتیازات پیش بینی شده بر عهده وزارت آموزش و پرورش است.

به گزارش ایسنا، محمد محسن غفوریان، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با بیان اینکه مرکز آزمون جهاددانشگاهی بر اساس سفارش و درخواست دستگاه متقاضی، فرآیند آزمون استخدامی را طراحی و اجرا می‌کند، گفت: در  آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش نیز که صبح امروز جمعه اردیبهشت ماه با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد نیز، اسامی چند برابر ظرفیت آزمون کتبی از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام خواهد شد.

وی افزود: در ادامه وزارت آموزش و پرورش علاوه بر امتیازاتی که افراد در آزمون کسب می‌کنند، فرآیندهایی را برای گزینش و ارزیابی نیروها دارد که پس از انجام مراحل ذکر شده نتیجه نهایی به مرکز آزمون اعلام و اطلاع رسانی می‌شود.

غفوریان با اشاره به اینکه در واقع جهاددانشگاهی فقط بخشی از فرآیند آزمون را برگزار می‌کند و مابقی از طریق دستگاه متقاضی، که در این آزمون  وزارت آموزش و پرورش انجام خواهد شد.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با بیان اینکه امیدواریم خروجی‌های آزمون کتبی را نیمه دوم خرداد ماه اعلام کنیم ادامه داد: مسئولان وزارت آموزش و پرورش نیز در تلاشند تا برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که پذیرفته شدگان قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در مهر ماه معرفی و مشغول به کار شوند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز آزمون جهاددانشگاهی از حدود سال ۹۶ گفت: جهاددانشگاهی مجوز برگزاری این آزمون‌ها را از سازمان اداری و استخدامی اخذ کرد که در طول این ۶ سال فعالیت این مرکز  تجربه برگزاری حدود ۶۵ آزمون را داریم که در آنها بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر شرکت کردند.

دکتر غفوریان با اشاره به اینکه این آزمون‌ها در گستره ملی و استانی برگزار شده و تقریباً ماهی یک آزمون را برگزار کرده‌ایم افزود: اغلب دستگاه‌های متقاضی آزمون استخدامی دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی بودند اما در مواردی برای بخش خصوصی نیز این آزمون‌ها برگزار شده است.
وی با بیان اینکه اعضای جهاددانشگاهی، دانشگاهیان و آموزش و پرورش در برگزاری این آزمون با جهاددانشگاهی همکاری داشتند عنوان کرد: بالغ بر ۱۰ هزار نفر عوامل اجرایی این آزمون را تشکیل می دهند و با ۴۰۶ هزار شرکت کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

گفتنی است، شرکت کنندگان برای مشاهده نتایج کتبی آزمون می توانند نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ به مرکز آزمون جهاددانشگاهی https://hrtc.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • رقابت بیش از ۱۱ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل