Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، در روزهای اخیر سوژه‌ای با عنوان «نبود اینترنت همراه و سیار در روستای پیربلوط» توسط مخاطبان در سامانه فارس من ثبت شده است.

در شرح این سوژه آمده است: «نبود اینترنت همراه و سیار در روستای پیربلوط استان چهارمحال و بختیاری؛ با توجه به اینکه روستای پیربلوط دارای بیش از ۳ هزار نفر جمعیت و ۷۰۰ خانوار است و به دلیل نیازمندی به اینترنت در بحث آموزش و ارتباطات متاسفانه اهالی روستای پیربلوط با مشکلات عدیده‌ای در زمینه اینترنت همراه دست و پنجه نرم می‌کنند، البته لازم به ذکر است در طی چند سال اخیر این مشکل به صورت ویژه توسط مسئولین روستا پیگیری شد ولی با نهایت تأسف این مشکل حل نشد و همین مشکل زمینه‌ساز مهاجرت افراد از روستا به شهر می‌شود، امید است با عنایت خداوند متعال و پیگیری شما عزیزان این مشکل هر چه زودتر رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

خبرنگار فارس برای دریافت جزئیات دقیق‌تری از این مشکل با یکی از اهالی روستا ارتباط گرفته است که جزئیات این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید.

روح الله عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: از ۱۰ الی ۱۱ سال پیش اینترنت خانگی وارد روستای پیربلوط شد و با توجه به نیاز، کم و بیش مورد استفاده برخی از خانواده‌ها قرار می‌گرفت، اما از زمان شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن کسب و کارها و تحصیلات نیاز اهالی به اینترنت بیشتر احساس شد و افراد به دنبال تهیه مودم‌های خانگی و یا سیار بودند که همین شروع مشکل بود.

رئیس شورای اسلامی روستای پیربلوط با بیان اینکه خط‌دهی اپراتورها در روستا خوب است اما مشکل اینترنت داریم، ادامه داد: متاسفانه آنتن‌دهی اپراتورهای اینترنت همراه اول و یا ایرانسل در روستا ضعیف است و اپراتور ایرانسل تنها در ورودی روستا حالت 3G می‌شود و همراه اول در سراسر روستا در حالت E قرار دارد.

تعلل ایرانسل یکی از دلایل حل نشدن مشکل اینترنتی 

وی اظهار داشت: زیرساخت‌های لازم از قبیل فیبر نوری از طرف مخابرات برای ارتقای آنتن‌دهی شبکه ایرانسل در روستا ایجاد شد و قرار بود که این اپراتور آنتن‌دهی را از E به 4G ارتقا دهد اما از ادامه عملیات سرباز زد لذا حل مشکل اینترنت را از همراه اول پیگیری کردیم که این اپراتور نیز اولویت حل مشکلات این منطقه را با اپراتور ایرانسل می‌داند و نبود تجهیزات لازم برای آنتن‌دهی همراه اول را بهانه‌ای برای انجام عملیات خود اعلام کرده است.

عسگری با بیان اینکه یک سال است پیگیر حل مشکل اینترنتی روستا هستیم اما تا کنون به نتیجه نرسیده‌ایم، گفت: اپراتور ایرانسل دکلی را بین ۲ روستای کاکلک و پیربلوط نصب کرده که فاصله دکل تا روستای پیربلوط ۴ کیلومتر است و به علت فاصله داشتن دکل از روستاها آنتن‌دهی ایرانسل همچنان ضعیف است و از آنجایی که برد خالی برای ایجاد انشعاب جدید اینترنت خانگی در روستا وجود ندارد تهیه مودم‌ خانگی نیز دچار مشکل است.

وی افزود: پیربلوط نزدیکترین روستا به مرکز استان و در ۱۸ کیلومتری شهرکرد است اما وضعیت اینترنت ثابت و سیار آن اصلاً خوب نیست و دانش‌آموزان در زمان شیوع ویروس کرونا هنگام استفاده از اینترنت برای حضور در کلاس‌های شاد در محل‌های مختلف روستا پراکنده می‌شدند تا به نقاط آنتن‌دهی مناسب برسند.

پیگیری حل مشکل از طریق نماینده مجلس به جایی نرسید

عسگری با بیان اینکه دانش‌آموزان برای استفاده از اینترنت پرسرعت در مدارس و یا منزل اقوامشان که اینترنت خانگی داشتند حضور پیدا می‌کردند، اظهار داشت: از آنجایی که هزینه تهیه اینترنت خانگی زیاد است و برخی از خانواده‌های روستایی توان خرید ندارند خانواده‌ها به ناچار از اینترنت خانگی همسایه استفاده و ماهانه مبلغ بسته اینترنتی را با یکدیگر حساب می‌کردند.

رئیس شورای اسلامی روستای پیربلوط در پایان با بیان اینکه تاکنون چندین بار مشکل اینترنت پیربلوط و کاکلک از نماینده مجلس پیگیری شده و امیدواریم که جواب قانع‌کننده‌ای به ما بدهند، گفت: با جواب وجود تحریم‌ها قانع نمی‌شویم زیرا که ظاهرا این مشکل تنها برای همین ۲ روستا است و روستاهای دیگر از نعمت اینترنت بهره‌مند هستند.

عسگری افزود: متأسفانه رسیدگی مسئولان این منطقه برای حل مشکلات نسبت به مناطق دیگر کمتر است که درخواست داریم نگاه ویژه به رفع مشکلات این منطقه داشته باشند.

 انتهای پیام/۶۸۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: پیربلوط اینترنت همراه اول ایرانسل کاکلک روستای پیربلوط اینترنت خانگی اینترنت همراه مشکل اینترنت همراه اول آنتن دهی حل مشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد.

به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی نوشت: تنها سه روز به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و قرار است تکلیف ۴۵ کرسی از ۲۷۰ کرسی باقی مانده مجلس در این دور از انتخابات مشخص شود. با برگزاری انتخابات در ۱۱ اسفند سال گذشته ، ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که پرونده انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بسته شده است ، در حالی که چنین نیست و هنوز ۲۲ حوزه انتخابیه است که یا فاقد نماینده برای مجلس دوازدهم هستند یا هنوز نتوانسته اند همه کرسی های نمایندگی حوزه انتخابیه خود را تکمیل کنند.نکته مهم اینکه از میان ۴۵ نماینده راه نیافته از این حوزه ها ، ۱۶ نماینده از آن پایتخت است که به جهت نقش سیاسی که همواره نماینده های تهران در مجلس داشته اند، دور دوم این انتخابات از اهمیت بسزایی برخورداراست.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت مجلس هم بالا خواهد بود و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

با این نگاه می توان گفت که دور دوم انتخابات مجلس که قرار است در جمعه این هفته ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با آغاز دهه «کرامت » برگزار می شود ، اهمیت زیادی دارد.

اما چه کسانی می‌توانند در دور دوم رای بدهند؟

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند کرد و همچنین کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.بنابراین فرصتی که در ۱۱ اسفند برای مشارکت همه مردم فراهم شده بود تا بتوانند از این حق خود استفاده کنند ، به راحتی در این دوره قابل تجدید نیست و صرفا افرادی که در دور اول انتخابات حضور داشتند مجازند برای تکمیل نمایندگان خود در آن حوزه انتخابیه که کسری نمایندگی دارند ، پای صندوق رای حاضر شوند.

چرا انتخابات دور دوم تهران مهم است؟

در انتخابات مرحله اول ملت ایران موفق شدند ۲۲۵ نماینده خود را شناسایی و انتخاب کرده و روانه مجلس کنند و در این مرحله که هنوز ۴۵ کرسی دیگر باقیمانده و این عددی قابل توجهی است ، از اهمیت زیادی برخوردار است. به ویژه اینکه بیش از یک سوم از این تعداد یعنی ۱۶ نماینده از آن تهران است .چند نکته در اهمیت حضور در دور دوم انتخابات تهران وجود دارد که تکلیف را بر شهروندان پایتخت نشین سنگین کرده است:

الف) درست است که از لحاظ رای دادن به مصوبات مجلس یا تحقیق و تفحص ها بین نماینده ای که در یک شهرستان با جمعیت ۱۰ هزار نفری انتخاب شده است با تهران ۱۰ میلیون نفری تفاوتی وجود ندارد اما نمی توان از این واقعیت غافل بود که نمایندگان تهرانی موتور محرک مجالس در ادوار گذشته بوده است و به نوعی وزن مجلس را با نمایندگان تهرانی آن می سنجیدند. حالا اگر نمایندگان جدید وارد شده در مجلس دوازدهم می خواهند این ریل را تغییر دهند بحثی نیست ولی درست یا غلط ، تاکنون چنین مبنایی عمل می شده است.

ب ) درست است که در دور دوم انتخابات میزان مشارکت همچون دور اول خیلی بر سر زبان ها نیست و دشمن هم از مشارکت پایین دور دوم نسبت به دور اول نتوانسته بهره بردای سوء داشته باشد ولی در باره انتخابات تهران این کاملا متفاوت است. به ویژه اینکه بیش از نیمی از نمایندگان پایتخت( ۱۶ نفر) هنوز به مجلس راه نیافته اند و میزان مشارکت پایین می تواند خوراک تبلیغاتی را برای رسانه های دشمن فراهم کند.

ج ) غالبا مردم و نخبگان جامعه ، نمایندگان تهران را نسبت به نمایندگان شهرستان ها سیاسی تر می بینند و این تنها مختص جامعه ما نیست و این نگاه در دیگر جوامع غربی و غیر غربی نیز وجود دارد. همیشه نمایندگان پایتخت ها افراد سیاسی و مطلع تر نسبت به ارتباطات درون حاکمیت هستند و از آنجا که ۱۶ نماینده از ۳۰ نماینده تهران در دور دوم قرار است به مجلس راه یابند ، اهمیت این دوره انتخابات تهران را مضاعف کرده است.

د ) خواسته یا ناخواسته تاکنون این نمایندگان پایتخت بودند که در مظان رئیس و هیات رئیسه مجلس قرار داشتند و هرچند نمایندگان جدید راه یافته در این دوره و جریان های سیاسی حامی آنها در بیرون مجلس مدعی هستند که در مجلس دوازدهم قصد دارند این قاعده را بهم زنند اما آنها نیز نیک می دانند همه ابزارهای تغییر در دست آنها نیست و این وزن ائتلاف های سیاسی است که تعیین کننده رئیس ، هیات رئیسه و حتی ریاست کمیسیون های مجلس است. بنابراین انتخاب ۱۶ نماینده تهران که ظرفیت هیات رئیسه و کمسیون های مجلس آینده را داشته باشند ، مهم است .با همین رویکرد است که انتخابات دور دوم تهران اهمیت فوق العاده پیدا می کند.

اما ۸ نکته راهبردی در اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس

نکات راهبردی اهمیت مشارکت مردم در این دور از انتخابات به این قرار است:

۱- سیره امامین انقلاب در همه دوره های انتخاباتی چه دور اول یا باقی مانده های آنها در دور دوم ، همواره مورد تاکید بوده است و این بزرگواران بر اهمیت مشارکت مردم و برگزاری انتخابات تاکید کرده‌اند. از منظر امامین انقلاب نه تنها جمهوریت ، بلکه اسلامیت نظام هم وابسته به انتخابات است.

۲- امسال که رهبر انقلاب شعار سال را به مردمی سازی اقتصاد اختصاص داده اند ، حضور خوب و معنادار مردم در دور دوم انتخابات به نوعی لبیک به پیام نوروزی رهبر انقلاب در عرصه مردمی سازی سیاسی در کنار مردمی سازی اقتصاد خواهد بود.

۳- انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

۴- مشارکت و حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

۵- با تکمیل همه کرسی های مجلس که با انتخابات دور دوم محقق خواهد شد ، شاهد مجلسی با نظارت هر چه قوی تر ، دقیق‌تر و سالم‌تر خواهیم بود و چنین مجلسی می‌تواند در اجرای قوانین و نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی موثرتر باشد.

۶- مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و اینکه نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد. ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

۷- حضور مردم در دور دوم با توجه به سرد بودن تنور انتخابات در این دوره که کاملا طبیعی است ، می‌تواند یک پیام بازدارنده در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، داشته باشد.

۸- مشارکت مردم، اعتماد عمومی را در جامعه افزایش می‌دهد. فضا که مثبت شود ظرفیت‌ها هم افزا می‌شود. البته مشارکت باید در همه سطوح اعم از تصمیم گیری، مطالبه گری، نظارت و اجرا دنبال شود. مردم باید مورد اعتماد قرار گیرند تا اعتماد کنند.

دیگر خبرها

  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد