Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه انتظامی خبرگزاری فارس_ مریم عرب انصاری: کارشان «سخت» است؛ از نقطه صفر مرزی تا داخل شهرها از کوه و دشت و دریا گرفته تا شهرها و روستاها؛ در گرما و سرما و برف و باد و باران و بوران برای محافظت از جان و مال و ناموس مردم، شبانه روز تلاش می کنند؛ کارشان تعطیل بردار نیست؛ نه دود و آلودگی هوا می شناسد نه گرد و غبار، تعطیلات و تابستان و عید هم برایشان فرقی ندارد ؛ تازه آن موقع آماده‌باش بوده و تماما سر کار هستند!

وظیفه شان برخورد با هر چه نامردی است از سارق و زورگیر و کیف ‌قاپ گرفته تا قاچاقچی مواد و کالا و دارو و سوخت و متجاوز مرزی؛ آن هم در دریا و خشکی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردان بی ادعای انتظامی کشور را می گویم از مأموران پلیس‌ پیشگیری و کلانتری‌ و آگاهی و فتا گرفته تا مرزبانی و دریابانی و یگان ویژه؛ برای تأمین آسایش و آرامش و امنیت مردم از خود و خانواده خود می‌گذرند؛ سینه شان را آماج تیر و گلوله و چاقو و تیزی اشرار، اراذل و قاچاقچیان می کنند و جان شان را دو دستی تقدیم می‌کنند تا نکند خاری به پای فردی فرو رود.

اینها مردان بلند بالای پلیس کشور هستند که مقام معظم رهبری مدال« مجاهد فی سبیل‌الله» را بر سینه شان آویخت.

                    ***

۵۳۰۰ امضا جمع شده است ، آن هم در فارس من تا «کار نیروی انتظامی جزو مشاغل سخت‌ قرار گیرد ».

امضاکنندگان معتقدند:« نظر به خطرات بیش از حد و خدمت شبانه‌روزی پرسنل خدوم نیروی انتظامی، افزایش میزان سختی کار کارکنان ناجا و کاهش مدت خدمت اشتغال برای بازنشستگی، افزایش میزان سطح درآمد و دستمزد کارکنان ناجا برای افزایش سطح اقتدار ناجا برای برخورد با جرایم را خواستاریم».

                         ***

*  ساخت ۱۲۴ هزار مسکن شخصی در دستور کار انتظامی کشور

 خبرگزاری فارس هم در راستای پیگیری مطالبات مخاطبان« فارس من» این موضوع را در دستور کار خود قرار داد.

حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص سخت و زیان بار بودن شغل ماموران انتظامی اظهار داشت: از نگاه ارزشی اسلام هرچه عمل سخت تر باشد بهره این کار بیشتر است و باید خدا را شکر کنیم که میدان سخت کار را برایمان فراهم کرده و می‌توانیم در این میدان خدمت کنیم.

وی گفت: مقام معظم رهبری آنهایی را که در قالب نیروی انتظامی خدمت می کند مجاهدان واقعی فی سبیل الله نامگذاری کرده‌اند و باید به این نکته توجه کرد که واژه جهاد جایی استعمال می‌شود که تلاش، مضاعف باشد و دوم آن که در مقابل دشمن باشد و اگر این موارد نبود که جهاد تلقی نمی‌شد.

 رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور در خصوص تشکیل کمپین در خبرگزاری فارس با عنوان « کار نیروی انتظامی جزو مشاغل سخت قرار گیرد» اعلام کرد: امروز باید مأموران انتظامی کشور بدانند که فرماندهان آنها و در صدر آن فرمانده کل قوا واقعاً دلسوز و مشفق آنها هستند به خصوص مقام معظم رهبری که انتظامی کشور را مورد خطاب قرار داده و در هفته ناجا نیز اعلام کردند که سلام ما را به عموم و تک تک افراد در انتظامی برسانید؛ این امر نشان دهنده این است که رهبر مشفق ما به مسائل آگاه است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ادیانی با بیان اینکه خودش از طبقه محروم جامعه بوده و در بین افراد حضور دارد اظهارداشت: اولین صحبتی که به دوستان خود در مجموعه انتظامی کشور دارم این است که بدانند فرماندهان آنها با دقت تمام با حکم آقا منصوب شده و همه دلسوز بوده و تدابیر آنها با توجه به واقعیت های جامعه و مقدورات است.

وی گفت: خوشبختانه در تعامل بسیار خوبی که بین بنده و فرماندهان انتظامی وجود دارد یکی از اولویت‌های اصلی انتظامی کشور تامین معیشت و مسکن کارکنان است؛ درست است که گرانی وجود دارد و حقوق ماموران کم است اما توجه به این مطلب نیز ضروری است که مسکن چیزی نیست که یک روزه پاسخ بدهد اگرچه از سال ۹۹ در اولویت قرار گرفته است؛ اگر شما اولویت های برنامه های قبلی و سنوات گذشته را ببینید ملاحظه می کنید که معیشت جز اولویت ها نبوده؛ اما در حال حاضر انتظامی کشور بنا دارد به فضل پروردگار در ۵ سال آینده ۱۲۴۰۰۰ مسکن شخصی بسازد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور تصریح کرد: در گذشته در بخش مسکن سازمانی سه و نیم درصد خانه سازمانی وجود داشت اما بنا داریم با تلاش مجموعه در پنج سال آینده این تعداد را به ۶۵ درصد برسانیم یعنی از هر ۱۰۰ نفری که در انتظامی کشور خدمت می کند ۶۵ نفر در خانه سازمانی ساکن باشند.

 وی گفت: تقریباً هر فصل نیز یک بسته معیشتی به افراد تحویل داده می‌شود شب عید، ماه مبارک رمضان و ... اگرچه کم است و من این موضوع را قبول دارم ولی مطالبه کرده ایم که این موضوع به سمتی پیش رود که ماهی یک بسته معیشتی شامل مایحتاج اولیه در اختیار افراد قرار گیرد؛ همچنین طلب مرخصی تا پایان سال ۱۴۰۰ تماما پرداخت شده است.

 حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا ادیانی با اشاره به این مطلب که اگر انتظامی کشور از ساخت ساختمان اداری و بازسازی آن و حتی از خودرو بگذرد اما رسیدگی به وضعیت پرسنل خود را در دستور کار دارد گفت: آن مواردی که مربوط به کارکنان انتظامی می شود واقعا در رأس تامین بودجه قرار گرفته است؛ پرداخت حق ماموریت، حق عملیات، مرخصی، پاداش پایان خدمت و مواردی از این قبیل از جمله موضوعاتی بوده که انتظامی کشور بدان پرداخته و آنها را که تماما پرداخت کرده است در جلسه اخیر نیز وعده داده اند که تلاش می‌کنند تا مطالبات کل کارکنان بازنشسته را تا پایان سال ۱۴۰۰ تسویه کنند.

 وی خاطرنشان کرد: بنای انتظامی کشور بهبود معیشت و تأمین مسکن کارکنان انتظامی کشور است؛ پس کارکنان بدانند که فرماندهان دلسوز آنها بوده و در صدد هستند تا حد کفاف، معیشت آنها تأمین شود.

* بهبود وضعیت معیشتی کارکنان پلیس در اولویت ناجا

گفتنی است پیش از این هم  با پیگیری های به عمل آمده از مسوولان مربوطه مشخص شد که رسیدگی به وضعیت معیشتی پلیس در اولویت برنامه های فرماندهی انتظامی قرار گرفته است؛ همچنین در راستای بهبود معیشت کارکنان نیز ساخت پنج هزار واحد مسکن در دستور کار انتظامی کشور است.

گفتنی است راه اندازی قرارگاه مسکن، خوشایندسازی محیط خدمت، اجرای پروژه‌های عمرانی، بازسازی اماکن و ساختمان های رده‌های ماموریتی ناجا، بحث نگهداشت و تهیه تجهیزات، خودرو و ملزومات نیز از جمله موارد دیگری است که علاوه بر بهبود معیشتی کارکنان در برنامه انتظامی کشور جای دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس نیروی انتظامی انتظامی کشور دستور کار بهبود معیشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۱۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابراهیم رئیسی رئیس دولت سیزدهم در نشست مشترک اعضای هیأت وزیران با استانداران سراسر کشور که پیش از ظهر امروز یک شنبه-۱۶ اردیبهشت در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد، ضمن عرض تسلیت شهادت امام جعفر صادق (ع)، پرچمداری تحول در حرکت عظیم دین مبین اسلام را از نقاط برجسته حیات مبارک این امام همام عنوان و بر ضرورت بهره‌گیری همه کارگزاران نظام اسلامی از فضائل و سیره علمی و عملی اهل بیت علیهم السلام در گره‌گشایی و خدمت به مردم تاکید کرد.

آنگونه که ایرنا روایت کرده، رئیسی ضمن تاکید بر توجه و کمک گرفتن از قدرت لایزال الهی برای انجام کارها، تصریح کرد: عملیات «وعده صادق» که به ارتقای اقتدار، قدرت، عزت و امید ملت ایران انجامید و به عنوان یک نقطه عطف در تاریخ زندگی این ملت از سویی نشان داد ایرانیان ملتی هستند که می‌خواهند آزاد و مستقل زندگی کنند و از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران را در باشگاه قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی در بالاترین رده‌ها و جزو قدرت‌های مطرح قرار داد، صرفا با اتکال به خدا انجام شد.

رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه امروز همه صاحبان قلم، بیان و سخن و هر کس که در هر حوزه‌ای تاثیرگذاری دارد باید برای امیدآفرینی و ارتقای امید جامعه تلاش کند، افزود: دشمن به دنبال یاس‌آفرینی است و ما باید برای امیدآفرینی تلاش کنیم. کارگزاران دستگاه‌های اجرایی نیز باید در عرصه عمل و با کار شبانه‌روزی امید مردم را ارتقا دهند. مردم باید این احساس را داشته باشند که دولت دارد کار می‌کند و از سوی دیگر باید ضمن گزارش کارها و اقدامات و تلاش برای گره‌گشایی از اذهان مردم، دلایل و علل ناکارآمدی‌های احتمالی را نیز به گزارش کرد، چرا که مردم صداقت را بیش از هر چیز می‌پسندند.

بانک ها در تامین مالی به موقع واحد های تولیدی کمک‌کنند

رئیس دولت سیزدهم ضمن تقدیر و قدردانی از همه حافظان امنیت در کشور خاطر نشان کرد: دشمنان به دنبال موج سواری هستند تا در گوشه وکنار کشور ناامنی را ایجاد کنند. امنیت را به عنوان یک موهبت الهی و یک‌ضرورت بدانیم. همه اقدامات در گرو امنیت است‌ و انشاالله روز به روز ارتقا خواهد یافت.

وی با اشاره به نقش واحد های تولیدی در تحقق شعار سال بیان کرد: همه ی بخش ها برای تحقق شعار سال باید برنامه داشته باشند. هیچ بخشی از تولید اعم از کارخانه های بزرگ وکارگاه ها نباید در سال جهش تولید بی برنامه باشند، استان ها باید برای جهش تولید برنامه کلان و استانی و اقلیمی داشته باشند. بانک ها باید در زمینه تامین مالی به موقع واحد های تولیدی کمک‌ کنند.

شاهد انتخابات با شکوه در میان دوره ای مجلس خواهیم بود

رئیسی گفت: باید با عموم‌مردم سخن‌گفت، ارتباط با مردم را همواره به استانداران و مدیران تاکید کرده ام. در انتخابات قبل هم مجریان (وزیر کشور و استانداران) هم ناظران(شورای نگهبان) هم عموم‌مردم همت کردند وانتخاب با شکوهی براساس ۴ اصل مورد تاکید رهبرانقلاب برگزار شد.
انشاالله در انتخابات میان دوره ای پیش رو با همت استانداران ۴ اصل مورد تاکید رهبری همواره در اولویت باشد تا شاهد انتخابات میان دوره ای با شکوه باشیم و مجلس شورای اسلامی در زمان خود تشکیل شود.

تشکیل کارگروه‌ویژه برای استان‌هایی که بیشترین آمار بیکاری را دارند

رئیس دولت سیزدهم در ادامه پرداخت تسهیلات برای واحد های تولیدی، پرداخت تسهیلات ازدواج، مسکن و اشتغال را از موضوعاتی دانست که دولت همواره نسبت به آن دغدغه دارد و خطاب به بانک‌مرکزی وبانک های عامل تاکید کرد: باید این‌موضوعات در اولویت قرار بگیرد .پرداخت تسهیلات برای ازدواج و اشتغال ومسکن بسیار مهم است‌.

رئیسی با تاکید بر اینکه آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها کاهش یافته است، بیان کرد: استان هایی که بیشترین آمار بیکاری را دارند سریعا کارگروهی را تشکیل دهند تا از این وضعیت خارج شوند. باید فکر ویژه برای این استان ها داشت و باید کار جدی در این زمینه کرد.

موانع تولید برطرف شوند

رئیس‌ دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: همه ارکان دولت برای توانمندسازی شرکت‌ها، تولیدی‌ها و کارخانجات تلاش کنند. وقتی برای رفع موانع تولید جلسه‌ای برگزار می‌شود، باید نتیجه این جلسات، رفع موانع تولید باشد.

رئیسی یکی از بخش‌های مهمی که می‌تواند در جهش تولید نقش ایفا کند، را تعاونی‌ها برشمرد و گفت: از همین امروز به تعاونی‌ها نقش داده شود.در زمینه فعالیت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها می‌توانند تولید ثروت کنند. اقتصاد کشاورزی مورد توجه قرار بگیرد چون می‌تواند از مهاجرت به شهرها جلوگیری کند.

اقتصاد روستا، مانع مهاجرت

وی با بیان اینکه بخش های مختلف دنبال تولید ثروت بدون فشار آمدن بر مردم باشند، گفت: مثلا دانشگاه ها در حوزه دانش بنیان می توانند تولید ثروت کنند؛ جوانان عزیز ما در شرکت های دانش بنیان با کار خودشان می توانند تولید ثروت کنند. فعال شدن معادن برای کشور ثروت ایجاد می کند؛ کشور ما در برخی بخش ها معروف به بهشت معادن است که باید این معادن فعال شوند.

رئیس دولت سیزدهم بیان کرد: مسأله صرف کردن کشاورزی برای کشاورز و اقتصاد کشاورزی بسیار مهم است؛ در روستاها برق و آب و گاز و جاده و خانه بهداشت داریم اما چرا روستایی رها میکند و به شهر می آید؟ چون می‌گوید اقتصاد روستا و کشاورزی باید صرف کند و قابل پیش بینی باشد؛ تضمین شود که محصولش خریداری می شود. باید از محصولات روستایی ها حمایت کنیم ومحصولاتشان به موقع خریداری شود؛ این می شود اقتصاد روستا که روستایی را به ماندن در روستا امیدوار می کند.

رئیسی خاطر نشان کرد: بخش هایی هم که بالفعل نیستند و بالقوه اند و شما استانداران می توانید آنها را شناسایی کرده و بالفعل کنید؛ یکی از کارهای دولت فعلیت دادن به توانایی های بالقوه در دانشگاه ها، بازرها و سایر حوزه های اقتصادی است که زمینه فعالیت ندارند و باید زمینه را برای آنها فعال کرد.آن روز که رهبر انقلاب فرمودند که باید شرکت های دانش بنیان دو برابر شود، ۵ هزار شرکت بود که امروز به ۱۰ هزار شرکت رسیده است؛ ایشان به خوبی چیش بینی کرده اند که جوانانی هستند که در حوزه های دانش بنیان می توانند در بخش های تولیدی فعال شوند و این کار با اراده و پیگیری ایشان اتفاق افتاد الان هم در کشور زمینه برای فعالیت و رشد بسیار زیاد است.

باید میزان بهره وری را بالا ببریم

رئیس دولت سیزدهم با اشاره به افزایش بهره وری تاکید کرد: به دوستان گفته ام در شورای معاونان وزارت خانه ها و استانداری ها جلسه بگذارید و بهره وری را بررسی کنند که چه کار کنیم تا بهره وری در یک کارخانه یا اداره سازمان افزایش یابد.میزان بهره وری ما پایین است باید آن را بالا ببریم؛ به نهادهای فرهنگی اشاره می کنم؛ در مسأله نهادهای فرهنگی یک سری مسائلی را که دولت خدمت رهبر انقلاب رسید، بیان کردم؛ باید در یک سری مسائل کار فرهنگی کنیم وزارت خانه های فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش، سازمان صداوسیما، چهره ها و ... باید تلاش کنند.

رئیسی بالا رفتن انضباط اجتماعی در جامعه، جلوگیری از اسراف و تبذیر، قانون مداری و ... را از نکاتی برشمرد که باید نهادهای فرهنگی تبلیغ کنند؛ و تاکید کرد: هر چه قانون مداری را در جامعه بالا ببریم، پرونده های قضایی کمتر می شود؛ هر چه انضباط اجتماعی افزایش یابد، شاهد نظم اجتماعی و پیشرفت امور خواهید بود؛ جلوگیری از اسراف و تبذیر هم همین است؛ این الگوهای مصرفی که در جامعه باید نسبت به مصرف آب و برق و گاز و انرژی نیاز است، باید تبلیغ شود.

وی افزود: زمانی رهبر انقلاب در یکی از خطبه های نمازجمعه نسبت به مصرف در کشور آمار دادند که مصرف ما با برخی کشورهای پر چمعیت جهان قابل مقایسه است یا برخی اوقات حتی قابل مقایسه هم نیست؛ اینها باید فرهنگ سازی شود با بخشنامه حل نمی شوند. این کارهای فرهنگی اساسی در جامعه باید نهادینه شود.

این اجلاس، اولین نشست مشترک هیأت دولت به ریاست رئیس جمهور با استانداران در سال جاری است. سال گذشته نیز دو بار این نشست برگزار شده بود.

27218

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903042

دیگر خبرها

  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • اخطار جدی و دستور وزیر به تاج درباره زنان تماشاگر
  • دستور وزیر ورزش به تاج: به کرامت بانوان خدشه وارد شده؛ رسیدگی کنید
  • دستور وزیر ورزش به تاج برای ارائه گزارش تخلفات در ورزشگاه آزادی
  • تکریم فعالان قرآنی فراجا