Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، چند روز پیش بود که خبری مربوط به کمبود بنزین و تعطیلی برخی از جایگاه های سوخت بنزین در استان گیلان مطرح شد و کوروش بالادست، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه گیلان در این زمینه با رد اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌های گیلان مبنی بر اعتراض رانندگان فعال در بخش حمل و نقل بنزین، گفت: به هیچ وجه چنین چیزی صحت ندارد و ما هیچگونه مشکلی در این زمینه نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در فضای مجازی دیدم که برخی ادعا کردند که بنزین گران می‌شود که چنین چیزی نیز صحت ندارد، زیرا ما نه اعتصاب داریم و نه گرانی!

امروز نیز خبری مبنی بر این که همایون صالحی، رییس کانون جایگاه‌داران سوخت، با مشکل رو‌به‌رو شدن ناوگان حمل و نقل را دلیل کمبود بنزین عنوان کرده است، در فضای مجازی منتشر شد که فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن تکذیب این خبر بیان کرد: هیچ مشکلی در میزان تولید، ذخیره سازی، تامین و توزیع بنزین در سراسر کشور وجود ندارد.

او تاکید کرد: ناوگان حمل ونقل جاده‌ای و پیمانکارن مربوطه، همکاری، تعامل و همراهی کامل در توزیع و عرضه سوخت با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی دارند. از هموطنان درخواست می‌شود به شایعات توجه نکرده و از تجمع در جایگاه‌های عرضه سوخت بپرهیزند.

با این حال یکی از منابع آگاه از وزارت نفت نیز در این زمینه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اینطور اظهار کرد که وزیر نفت به دلیل اعتراضات چند روز اخیر کارکنان صنعت نفت در نقاط مختلف کشور، اجازه انتشار هیچگونه خبری را در این زمینه بدون تایید خود نمی دهد!

دقایقی پیش نیز، کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران طی اطلاعیه ای در پایگاه اطلاع رسانی این شرکت، درباره تامین سوخت مورد نیاز مردم در فصل تابستان، اعلام کرد: هیچ مشکلی برای تامین فرآورده‌های نفتی و بنزین در کشور وجود ندارد.

او افزود: با توجه به برنامه‌ریزی، مجموعه اقدامات در حال انجام بدون وقفه و شبانه‌روزی مجموعه عوامل در زنجیره تولید، انتقال، ذخیره‌سازی و توزیع فرآورده‌های نفتی در شرکت‌های پالایشی، خطوط لوله و مخابرات نفت، ستاد شرکت ملی پخش و مناطق عملیاتی ۳۷ گانه آن، خوشبختانه مشکلی برای تامین فرآورده‌های نفتی و بنزین کشور وجود ندارد.

ویس کرمی تصریح کرد: همچنین همکاری، تعامل و همراهی مطلوب تمامی عوامل در بخش‌های انتقال جاده‌ای و توزیع سوخت همچون شرکت‌ها، پیمانگاران و رانندگان سختکوش ناوگان حمل و نقل جاده‌ای سوخت و مالکان و بهره‌برداران و عوامل جایگاه‌های عرضه سوخت در سراسر کشور و امعان نظر به میزان ذخائر استراتژیک و تراز مثبت تولید فرآورده‌های نفتی نسبت به مصارف آن و نیز وجود ظرفیت‌ها و پتانسیل مناسب در زمینه انتقال سوخت به وسیه خطوط لوله، هیچ مشکلی برای تامین سوخت در سراسر کشور وجود ندارد.

تایید و تکذیب ها در حالی است که مشاهدات میدانی نشان می‌دهد در برخی مناطق جایگاه های سوخت تعطیل شده اند و صف جایگاه های سوخت کلان‌شهر ها طولانی تر شده است .

بیشتر بخوانید

واکنش وزیر نفت به خبر گران شدن قیمت بنزین

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنزین جایگاه سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشور وجود ندارد جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است