Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، پس از شکستی لوله انتقال نفت در منطقه مارون اهالی منطقه این سوژه را با عنوان  «مردم سرخون از آلودگی نفتی رنج می‌برند» در فارس من ثبت کردند و خبرنگار این رسانه چندین بار روند رسیدگی به این موضوع را از مسئولان مختلف پیگیری کرده است و این پروژه اکنون در حال گودبرداری و ایجاد مسیری جدید برای انتقال نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با نزدیک شدن تابستان و کم‌بود آب شرب در استان و به خصوص در منطقه سرخون روند آب رسانی به این منطقه را از مسئول مربوطه پیگیر شدیم که در ادامه می‌خوانید.

مراد محمودی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: در منطقه سرخون آمادگی کامل و پتانسیل‌های لازم برای ایجاد آب‌رسانی پایدار از طریق چشمه «لندی» وجود دارد که اگر اعتبار قول داده شده از طریق وزارت نفت تأمین شود آب پایدار تأمین خواهد شد.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ترکیدگی لوله نفت در منطقه سرخون سبب خارج شدن چشمه‌ای با وسعت ۶ هزار لیتر از مدار آب‌رسانی شد، اظهار کرد: ۱۸ روستا در منطقه سرخون از طریق سه چشمه خروشان آب‌رسانی می‌شدند که به علت نشت نفت آلوده شدند.

وی ادامه داد: پس از این اتفاق منطقه به ایستگاه پمپاژی تجهیز شد که آب را به مسیر چشمه انتقال داد.

محمودی افزود: روستاهایی که مستقیماً از چشمه سرخون آب‌رسانی می‌شدند اکنون همچنان با تانکر و از طریق منابع آبی جایگزین آبرسانی می‌شوند این در صورتی است که امکان ایجاد آب پایدار در منطقه وجود دارد.

یادآوری می‌شود، خط انتقال نفت مارون به طول ۴۳۵ کیلومتر به عنوان دومین خط انتقال صعب‌العبور جهان نقش مهمی در تامین سوخت مورد نیاز کشور دارد که در دهه پنجاه توسط کشورهای خارجی در ۱۷ ماه اجرا و افتتاح شد.

طول عمر این لوله حداکثر ۳۵ سال اعلام شد اما با همه تذکرات، بی‌تدبیری‌ها سبب پنج بار شکستگی لوله یک بار از ناحیه منطقه زاینده‌رود سامان و چهار بار در منطقه میانکوه شد.

 ۲۳ آذرماه سال گذشته مربوط به آخرین شکستگی است که خط لوله انتقال نفت خوزستان-اصفهان در حوالی تلمبه‌خانه گندمکار شهرستان اردل چهارمحال و بختیاری دچار ترکیدگی شد و همین ماجرا سبب ورود حجم بسیاری از نفت به آب‌های سطحی رودخانه سرخون گشت.

همچنین سبب آتش‌سوزی در رودخانه و منازل مسکونی و ایجاد خسارت‌های بسیاری از جمله ایجاد امراض پوستی، تلفات در شیلات‌ها، احشام و جانوران، نابودی مزارع پرورش ماهی، کشاورزی و باغداری، آلودگی منبع آب شرب و محیط زیست، حذف اندک امکانات رفاهی و شغلی و ...در این منطقه شد. 

انتهای پیام/68036

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری آب سرخون منطقه سرخون انتقال نفت آب رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران با اشاره به بهره‌مندی ۲۵۰۰ نفر از پروژه مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه از پیشرفت ۶۰ درصدی این مجتمع خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بهزاد برارزاده، عصر امروز_دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در بازدید از مجتمع آب‌رسانی هزارجریب نکا اظهار کرد: این مجتمع به طول ۸۶۰۰ متر خط انتقال در اقطار ۲۰۰،۱۶۰ و ۹۰ میلی متری است که در سه باب مخزن ذخیره به ظرفیت ۳۰۰ متر مکعب در حال احداث است.

وی افزود: تجهیز و راه‌اندازی سه باب ایستگاه پمپاژ از جمله عملیات پیش بینی شده در قرارداد جاری این پروژه است.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران از پیشرفت ۶۰ درصدی قرارداد این طرح خبر داد و مطرح کرد: تاکنون یک حلقه چاه با آب‌دهی ۲۵ لیتر در ثانیه حفر، ۵۰۰۰ متر لوله‌گذاری خط انتقال و ۱۱۰۰ متر لوله‌گذاری شبکه توزیع روستای دهی انجام و عملیات احداث مخزن ذخیره ۱۰۰ متر مکعبی آغاز شد.

برادرزاده با بیان اینکه مبلغ اولیه قرارداد اجرای این طرح ۱۸۳ میلیارد ریال و اعتبار هزینه شده تا کنون ۱۵۲ میلیارد ریال بوده، تصریح کرد: در مجموع برای این مجتمع ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از این مجتمع آب‌رسانی دو هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت هزارجریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند، خاطرنشان کرد: ۱۰ روستا تحت پوشش این مجتمع قرار دارد.

کد خبر 751204

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • کدورت آب شرب جوانرود در پی طغیان چشمه کاوات
  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان